Styrelse och revisor

Bolagets styrelse har sitt säte i Lidingö kommun, Stockholms län. Styrelseledamöterna väljs årligen vid årsstämma för tiden intill slutet av nästa årsstämma.

Anders Säfwenberg Styrelseordförande

Född 1945.
Styrelseordförande sedan 2016.
Styrelseledamot sedan 2011.

Anders Säfwenberg är civilekonom och har arbetat som ekonomi- samt administrativ chef inom detaljhandel, verkstadsindustri, sjukvård och fastighetsbranschen både i Sverige och internationellt. Anders har jobbat för bland annat Åhléns, Tibnor, Presam, IKEA, Gränges, Autoliv, Sophiahemmet samt Svenska Bostadsfonden.

Anders är även styrelsesuppleant i Baltic Marine Fund 1 AB och bolagsman i Säfwenberg Projektutveckling Handelsbolag.

Torgny Ander Styrelseledamot

Född 1945.
Styrelseledamot sedan 2015.
Styrelsesuppleant 2012 - 2015.
Verkställande direktör 2012 - 2014.

Torgny Ander har arbetat inom försäkringsbranschen under 70-talet och drev egen verksamhet inom life-science under 80-talet. Torgny har även undervisat juridik på Institutet för Högre Marknadsutbildning samt Institutet för Försäkringsutbildning. Torgny har tidigare arbetat som konsult på Rex Management och varit verksam i MediRätt AB sedan 2008.

Torgny är även styrelseledamot i Medcheck AB och styrelsesuppleant i Suretap Aktiebolag.

Sten Röing Styrelseledamot

Född 1944.
Styrelseledamot sedan 2016.
Styrelseledamot 2008 - 2014.

Sten Röing har mångårigt erfarenhet av produktionsprocesser och affärsutveckling genom ett flertal olika positioner i Sverige samt internationellt. Sten har jobbat inom bland annat Brown Boveri, ABB, Atlas Copco, Nacka och Bremen, National Cash Register, NCR AB och Teamco Consulting AB. Sten var datachef vid Norsk Hydro Olje AB under deras etablering i Sverige.

Sten är även styrelseledamot i Norrländska Malm Aktiebolag samt styrelseledamot i Bostadsrättsföreningen Djursborg 9.

Carl Sjönell Styrelseledamot

Född 1971.
Styrelseledamot sedan 2014.

Carl Sjönell arbetar som Head of Creative Shop Nordics på Facebook och kommer innan från position som Creative Director på Lowe Brindfors. Carl har tidigare arbetat med varumärken som bland annat Google, Coca-Cola, Axe och IKEA. Carl har flyttat hem till Sverige efter 8 år i USA.

Göran Sjönell Styrelseledamot

Född 1946.
Styrelseledamot sedan 2008.
VD 2008 - 2012.

Göran Sjönell är specialist inom allmän medicin och tidigare ordförande för Sveriges allmänläkare. Göran har även varit ordförande för allmänläkarnas världsorganisation WONCA och är en ledande utvecklare av svensk primärvård och skapare av Kvartersakutens mottagningar i Centrala Stockholm. Göran arbetar deltid som husläkare och är utvecklingschef på MediRätt AB och är uppfinnare till flera patent, bland dem MediRätts Dosell.

Göran är även styrelseledamot i Kallhälls Nya Vårdcentral AB, styrelseordförande i Kvartersakuten Mörby Centrum AB och styrelsesuppleant i Medicheck AB.

Mikael Stolt Styrelseledamot

Född 1952.
Styrelseledamot sedan 2016.
Styrelseledamot 2010 - 2012.
Vice VD 2009 - 2012.

Mikael Stolt är läkare och entreprenör och har en bred kunskap om vårdproblematik. Mikael har arbetat brett inom primärvården och har startat ett antal vårdcentraler och är även medgrundare och arbetande styrelseordförande i Bruka Äldrevård AB.

Mikael är även styrelsesuppleant i Sjönell & Co Aktiebolag, styrelseordförande i Bruka Äldrevård Aktiebolag, styrelseledamot i Kallhälls Nya Vårdcentral AB, Kvartersakuten Mörby Centrum AB och Continuo Applications AB samt delägare i Vårdcentralen Hökarängen AB.

Barbro Sjönell Styrelsesuppleant

Född: 1943.
Styrelsesuppleant sedan 2016.

Revisor

Håkan Uddström Revisor

Revisor är Ekonomihuset i Norr med Håkan Uddström som huvudansvarig revisor.